Info & prijzen trouwen

Trouwen huwelijksreportage Weewer & Ritskes fotografie Harlingen

Info & prijzen trouwen & meer...

Wat kun je van ons verwachten

De trouwdag is een dag vol met prachtige momenten en mooie herinneringen. Wij willen deze momenten en herinneringen graag voor jullie vastleggen in een mooie fotoreportage van jullie huwelijksdag!

We streven naar een ongedwongen en spontane manier van fotograferen, waarbij  we de sfeer van de dag willen vastleggen. De trouwdag is een van de mooiste dagen van jullie leven, met een prachtig album kan van deze dag uniek, eigentijds en persoonlijk worden vastgelegd.

Als mogelijk en gewenst komen we met twee fotografen en hanteren hiervoor geen meerprijs! Het voordeel van een tweede fotograaf is dat de huwelijksdag vanuit verschillende gezichtspunten kan worden vastgelegd. Daarnaast kan de tweede fotograaf zich op de achtergrond houden, terwijl de eerste fotograaf zich richt op het bruidspaar. Deze manier van werken levert mooie, unieke en creatieve beelden op met verassende resultaten!

Bij ons boek je een bruidsreportage al vanaf € 895,- Wanneer jullie speciale wensen hebben, neem dan contact met ons op. We komen er zeker uit! Stuur een email naar info@wrfoto.nl voor aanvullende informatie, of ga naar onze contactpagina. Jullie zijn natuurlijk ook altijd welkom om vrijblijvend kennis met ons te maken en de mogelijkheden door te nemen.

Basis trouwreportages

Reportage A: € 895,-
• Gehele dag (max. 8 uur) fotografie op locatie;
• Inclusief reiskosten (max. 100 km );
• Foto nabewerking en aanlevering fotografie (jpg formaat) ca. 150 foto’s; 
• Reiskosten per km 0,30 eurocent (vanaf 100 km).

Reportage B: € 1.345,-.
• Als reportage A;
• Inclusief luxe leren/linnen fotoboek;
• Boekformaat 30 x 30 cm (andere formaten zijn mogelijk);
• 30 boekpagina’s (uit te breiden tot max. 60);
• Extra pagina (2-zijdig) € 20,00

Extra opties

• Luxe minialbum om als cadeau te geven met 12 pagina’s in formaat 15×15 cm € 59,95;
• Alle foto’s ook in zwart wit of sepia aangeleverd € 25,00

NB: Wanneer de fotografie maximaal 1 dagdeel is (max. 4 uren), dan is de reportage € 250,- minder. Voor fotografie op de eilanden worden de kosten voor de overtocht en eventuele overnachting doorberekend. Daarnaast wordt een toeslag van € 100,00 berekend wanneer er een overnachting noodzakelijk is.

Loveshoot

Het is altijd leuk om mooie foto’s van jullie samen te hebben, ook als het geen trouwdag is. In dat geval bieden wij de loveshoot aan. Je kunt dit helemaal naar je eigen wens en ideeën invullen. Wij zullen jullie liefde voor elkaar op een mooie en ongedwongen manier fotograferen. 

Een loveshoot is bij ons te boeken vanaf € 95,00 exclusief reiskosten. Wil je meer weten over de mogelijkheden en prijzen voor een loveshoot neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Impressie van trouwalbum (dubbele)boekpagina's