Groepsportret familieportret Weewer & Ritskes fotografie Harlingen

Info & prijzen Portret & meer...

Wat kun je van ons verwachten

van tevo Een portretsessie duurt ongeveer een half uur tot een uur. Dit is afhankelijk van het aantal personen die worden gefotografeerd en het aantal opnamen die worden gemaakt om tot een goed resultaat te komen. We maken gebruik van een kleine studio met een witte-, grijze-, of zwarte achtergrond. In geval we op locatie, of buiten fotograferen, dan wordt gefotografeerd met een natuurlijke achtergrond om de sfeer van de ruimte of locatie mee te nemen in het portret. De kleine fotostudio kan eventueel ook op locatie worden gebruikt. 

NB: De kleine  fotostudio is geschikt voor portretfoto’s met maximaal drie personen.

Kleding advies

Wij raden aan om rustige kleding met zo min mogelijk prints te gebruiken voor de portretfoto’s. Dit komt het resultaat van de foto zeker ten goede. Zeker in een groepsfoto krijg je hierdoor het mooiste resultaat! Laat van tevoren even aan elkaar weten wat je aantrekt (kleur) en stem dit op elkaar af.
Ook is het leuk om accessoires mee te nemen, bijvoorbeeld een leuke muts of een mooie sjaal of iets dergelijks.

Prijzen portretfotografie

Portretfotografie (1 persoon) € 50,-

Gezinnen of groepen (2-5 personen) € 90,-

Families of groepen (6-8 personen) € 110,- 

Groepen groter dan 8 personen, € 10,- per persoon erbij.

Zwanger of baby fotoshoot € 50,-

(Huis)dieren fotoshoot € 50,-

Reiskosten fotografie op locatie, € 0,30 ct/km.

En dan nog dit...

We leveren de foto’s digitaal in jpeg formaat aan. Het is bij ons ook mogelijk om foto’s af te laten drukken op kwaliteits fotopapier of op canvas. Vraag naar de mogelijkheden of aanvullende informatie via onze contactpagina, of stuur een email naar info@wrfoto.nl

Nieuw in ons assortiment is foto op plexiglas. Voor een helder strakke uitstraling. Wordt geleverd inclusief ophangsysteem. Vraag naar de mogelijkheden!